recent project

Brugge

Uiterst energiezuinige appartementen in de Brugse groene rand.

recent project

Willebroek

Kanaelzicht, een mix van historische elementen, hedendaags comfort en uitstekende bereikbaarheid.

recent project

Antwerpen

Wonen of investeren op een Antwerpse AAA-locatie, voor een aantrekkelijke prijs, binnen handbereik.

recent project

Dendermonde

Een exclusieve residentie met ruime terrassen aan de rand van Dendermonde.

recent project

Waterloo

Gelegen op een prachtige locatie waar bewoners maximaal genieten van rust én ruimte.

recent project

Zakynthos

Exclusieve nieuwbouwvilla's met unieke zichten vanop Zakynthos, Griekenland.


Actuele projecten

iphone 5
iphone 5
iphone 5

Gelegen langs de Oostendse Steenweg in Brugge, zal Sandweghe een gevarieerd aanbod leveren van in totaal 70 duurzame appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terassen. 
Daarnaast worden op het gelijkvloers enkele kantoor- en/of praktijkruimtes voorzien.

Woonkwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand, ook bij Sandweghe.
Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogstaande materialen en energiezuinige technieken. Zo zullen heel wat appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal) zijn, en zal er gewerkt worden met een CO2-neutraal verwarmingssysteem. Bovendien worden er zonnepanelen voorzien.

Ook is Sandweghe vlot bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de fiets via veilige fietsroutes. Autobestuurders kunnen dan weer gebruik maken van de nabije Expressweg om vlot de aansluiting naar de grote snelwegen (zowel naar binnenland als De Kust) te maken, terwijl bewoners en bezoekers ook gebruik kunnen maken van zowel onder- als bovengrondse parking op de site. Er wordt zelfs een aparte ruimte ingericht waar een “Bring Me Box” geplaatst wordt waar gemakkelijk pakjes in kunnen nagelaten worden zodat u, wanneer u niet thuis bent, later gemakkelijk uw pakje in de inkomhal kan oppikken.

Sandweghe baadt van nature in het groen. Er wordt een groen binnenplein voorzien en door de juiste inplanting van het gebouw worden de appartementen van het voorbijgaande verkeer afgeschermd. Ook in de dichte nabijheid van het project zijn er talrijke groene plekken waar je even kan genieten van natuur en rust. Zo bevindt de ‘Sint-Pietersplas’ zich op wandelafstand, en ook tal van mooie fietsroutes.
Met andere woorden: de rust in Sandweghe is verzekerd.


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5

Het project Kanaelzicht is dé referentie in Willebroek en omgeving als het gaat om kwalitatief wonen met hoogstaande architectuur. Op de oude industriële site van de papierfabriek De Naeyer worden 136 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Het indrukwekkende project omvat een divers aanbod van appartementen, winkels, kantoren en lofts.

De nieuw gebouwde wooneenheden worden verdeeld over 5 gebouwen langs de kade. Bijna alle appartementen zullen uitkijken op het kanaal. Langsheen het kanaal staat ook het oude administratieve gebouw van de papierfabriek welke na de renovatie een authentieke toets aan de het project Kanaelzicht zal geven. De historische site aan het water zal een nieuwe trekpleister worden voor de omgeving, mede door de aanleg van een nieuw, gezellig plein met veel groen rond de beschermde watertoren.

Het project Kanaelzicht biedt een schitterende mix van historische elementen gecombineerd met een hedendaags comfort en een uitstekende bereikbaarheid.


Meer info


iphone 5

AAA-locatie

Aan de statige Belgiëlei 153-155 in Antwerpen, daar waar de bank Corluy de dienst uitmaakte, biedt het project The Banker binnenkort nieuwe studio's en appartementen aan. Hier profiteer je van een toplocatie, die de laatste jaren booming is onder jong en oud. Zo vind je het hippe Fosbury & Sons om de hoek: een plek waar creatievelingen en starters hun initiatieven in een bloeiend business omzetten. Tevens liggen de smakelijke food- en drinkconcepten van Brouwerij De Koninck op een aanlokkelijke afstand. Of er nog meer is? Zeker. Je leeft hier op vijf minuten fietsafstand van het gezellige Antwerpse centrum. Alsook heb je zo een uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer (tram, bus, velo-station, treinstation Berchem, ’t Groen Kwartier,...). En als je wil, kan je even uitblazen in het groenrijke Harmoniepark aan het einde van de straat. The Banker wordt aldus uw ideale plek voor een harmonieuze work-life balance.


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5

Residentie North 160, een exclusieve residentie van 10 luxe appartementen met ruime terrassen aan de rand van Dendermonde.

Het project heeft een uitstekende ligging, dichtbij het centrum van Dendermonde, een directe verbinding naar de autostrade en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

U hebt de keuze tussen 1,2 of 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot aankopen van een staanplaats en berging. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Voor de afwerking heb je de keuze tussen degelijke en uiterst mooie materialen, die je volledig zelf naar jouw eigen wensen kan kiezen. 


Meer info


iphone 5
iphone 5
iphone 5

Residentie Le Domaine Du Parc is dé referentie voor luxueus wonen in Waterloo. De 29 appartementen zijn een lust voor het oog, gelegen op een prachtige locatie waar bewoners maximaal genieten van rust én ruimte. 

CHIQUE UITSTRALING

De luxueuze appartementen vormen samen het paradepaardje van de groenrijke omgeving. Elk woonappartement heeft een prachtige uitstraling mede door de uitgebreide leefterrassen. De focus ligt uitsluitend op het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en milieuvriendelijke technieken én de keuze voor een high-end-afwerking. Residenten mogen zich verwachten aan excellente beveiligingssystemen, een Bulthaup-keuken met Miele-apparatuur en nog véél meer.

DE IDEALE OMGEVING

Vanaf het grote terras aan uw appartement geniet men van een prachtig uizicht op het privé-park. Een absolutie AAA-locatie, waarbij men op wandelafstand van residentie Le Domaine Du Parc alle belangrijke voorzieningen vindt. Geen wonder dat het woonoproject verkozen wordt door levensgenieters die willen investeren in hun toekomst. 


Meer info


iphone 5
iphone 5

De indrukwekkende nieuwbouwvilla's geven u de kans op een unieke ervaring. In de groene, noordelijke punt van het Griekse eiland Zakynthos, tussen de glooiende heuvels, gebleekte witte stenen en duizend jaar oude olijfbomen, liggen deze villa's met adembenemend uitzicht over de Ionische zee en het vaste land.

PUUR

De exclusieve villa's vormen een uniek alternatief voor de traditionele, luxueuze vakantiebestemmingen. Hier geniet u namelijk van een wereld die, in een periode van miljoenen jaren, zorgvuldig gevormd is. Ongeëvenaard, puur en met een ongekende rust.

EENVOUD EN ELEGANTIE

Samen met gerenommeerde architecten (Corbiau, Dwek, Erpicum, Courtois,...) zorgen wij ervoor dat elke villa van Magellan een uniek ontwerp heeft. Dat kan traditioneel/provencaals zijn of in een meer moderne, hedendaagse stijl. Maar of u nu kiest voor klassiek of strak: eenvoud en elegantie staan altijd centraal. Zo kunnen wij garanderen dat elke villa moeiteloos opgaat in het unieke landschap. Een zalige woonervaring met een betoverend uitzicht op de diepblauwe zee.


Meer info